Categories: Pagrindinis

Kaip pasirinkti tinkamą sužadėtuvių žiedą?

Tinkamo sužadėtuvių žiedo pasirinkimas yra svarbus sprendimas, nes greičiausiai tai bus branginamas papuošalas, kurį jūsų partneris nešios daugelį metų. Štai keletas dalykų, į kuriuos reikėtų atsižvelgti renkantis sužadėtuvių žiedą:

 

Biudžetas: sužadėtuvių žiedų kaina gali labai skirtis, todėl prieš pradedant paiešką svarbu nusistatyti savo biudžetą. Nepamirškite, kad žiedo kaina priklausys nuo tokių veiksnių kaip deimanto ar kito brangakmenio dydis ir kokybė, taip pat žiedo aukso rūšis, praba.

 

Deimantas arba brangakmenis: Centrinis sužadėtuvių žiedo akmuo paprastai yra pagrindinis taškas, todėl norėsite pasirinkti gražų ir prasmingą deimantą ar brangakmenį. Apsvarstykite tokius veiksnius kaip akmens pjūvis, spalva, skaidrumas ir svoris karatais, taip pat tam tikrų brangakmenių prasmės reikšmes.

 

Metalas: sužadėtuvių žiedo juostelėje naudojamas metalas priklausys nuo asmeninių pageidavimų ir biudžeto. Platina, baltas auksas, geltonas auksas ir rožinis auksas yra vieni populiariausių variantų šiuo metu.

 

Stilius: sužadėtuvių žiedai būna įvairių stilių – nuo klasikinių pasjanso stiliaus iki sudėtingesnio dizaino. Rinkdamiesi žiedą atsižvelkite į savo partnerio asmeninį stilių, taip pat į bet kokias užuominas apie partnerio pageidavimus.

 

Žiedo dydis: svarbu tinkamai pasirinkti sužadėtuvių žiedą. Jei nesate tikri dėl savo partnerio žiedo dydžio, galite diskretiškai išmatuoti vieną iš partnerio turimų žiedų arba paprašyti juvelyro padėti nustatyti tinkamą dydį.

Juvelyras Kaune Artūras

Telefono numeris:

+37068044707

Adresas:

K. Donelaičio g. 40-2 , LT-44241 , Kaunas

(Priešais viešbutį Radisson Neris)

Darbo Laikas:

I – V : 10.00 – 17.00

El. Paštas:

info@papuosalaijums.lt

Papuosalaijums.lt

Share
Published by
Papuosalaijums.lt

Recent Posts

Auksinio žiedo dydžio keitimas / mažinimas / didinimas

Žiedo dydžio keitimo paslaugas paprastai siūlo juvelyrai. Žiedo dydžio keitimo procesas paprastai apima žiedo juostos…

54 years ago

Kaip sužinoti savo žiedo dydį?

Yra keletas būdų, kaip galite nustatyti žiedo dydį: Apsilankykite pas juvelyrą: tiksliausias būdas nustatyti žiedo dydį…

54 years ago

Kaip pasirūpinti savo juvelyrika?

Tinkamai rūpindamiesi papuošalais galėsi būti ramūs, kad jie atrodys gražiai ir tarnaus daugelį metų. Štai…

54 years ago

Kaip užtikrinti juvelyrikos papuošalų saugumą?

Juvelyrinių dirbinių saugumo užtikrinimas ne tik suteiks apsaugą jūsų asmeniniam turbui bet ir numalšins savininko…

54 years ago

Kiek trunka auksinio žiedo gamyba pagal individualų užsakymą?

Laikas, kurio prireiks sukurti individualų papuošalą, priklausys nuo kelių veiksnių, įskaitant dizaino sudėtingumą, medžiagų prieinamumą…

54 years ago

Auksinis žiedas – puiki investicija

Yra keletas priežasčių, kodėl vertėtų apsvarstyti apie auksinio žiedo įsigyjimą: Estetika: auksas buvo naudojamas papuošaluose tūkstančius…

54 years ago